Goedkoopste Uitvaartcentrum van Nederland

Bekijk online de voordelige crematie pakketten! Geen online betalingen of hoge verborgen kosten, maar heldere en duidelijke prijzen! Wij verzorgen uitvaarten in heel Nederland! Waardig en persoonlijk! Ook als u verzekerd bent heeft u altijd de vrije keuze!

Recensies

A. Süthoff –

Nu de crematie van mijn vader heeft plaats gevonden, wil ik middels deze mail mijn grote erkentelijkheid uitspreken voor uw professionele optreden. U heeft met uw organisatie de gehele begeleiding van het moment van overlijden tot en met het versturen van de kaarten op een zeer professionele, betrokken en waardige manier tot uitvoering gebracht. Het contact verliep zeer plezierig en op vragen kwam zeer vlot en correct antwoord. Zowel de begrafenisonderneming uit Groenekan als de firma die het drukwerk verzorgde verdienen ook een groot compliment, waardig en zeer betrokken. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat, toen ik vanuit mijn Franse woonplaats contact met u opnam, ik wel twijfels had of een internet gestuurde Begrafenisorganisatie wel de zelfde kwaliteit kon leveren als een traditionele. U heeft met uw organisatie laten zien dat het zelfs plezieriger is om het op deze wijze te doen, daar er veel uithanden genomen wordt, regelmatige bezoeken thuis niet noodzakelijk zijn, en toch een 24 uurs service aan de nabestaanden mogelijk is. Nogmaals mijn dank hiervoor.

Mevr. A. –

Wat fantastisch hoe jullie mij hebben bij gestaan bij de crematie van mijn tante. Alles was zo duidelijk en ik kon het precies zo regelen als mijn tante het graag had. Het respect en hoe jullie alles uit mijn handen namen fantastisch, en alles binnen het budget alles kon. Heel anders als hoe ik bij Yarden waar ik als eerste belande vanwege de verzekering die mijn tante daar had, het zakelijke en bureaucratie drop ervan af brrrrrr.
Toen ik Lode Bisschop aan de telefoon kreeg was het een verademing, zo lief, respectvol en niet nee dat kan niet echt top en heel duidelijk dat geldt ook voor de website. Nogmaals hartelijk dank aan allen die ik heb gesproken en geholpen hebben bij het regelen van de crematie van mij tante.

Mevrouw Bossenbroek –

Niks dan complimenten voor de snelle en correcte afhandeling door Lode Bisschop en zijn collega’s,
Ik was eerst zeer huiverig: is het een gladde, snelle jongen die nog snel de prijs probeert op te krikken
met allerlei tierelantijnen en mooie gesprekken? Nogmaals niks, maar dan nu niks van dat al.

Ik werd keurig te woord gestaan, de samenstelling van diensten die inbegrepen waren bij de prijs werden uitgelegd. Er bleef een medewerker tijdens de uitvaartdienst aanwezig die ons hielp bij het openen en later weer sluiten van de kist.

Rustig en kalm, waar bij mij de zenuwen door de keel gierden. Als klap op de vuurpijl ‘s avonds een telefonisch gesprek over hoe de uitvaart was verlopen.

We hadden een heel krap budget, maar hebben toch een waardige uitvaart kunnen regelen dankzij Uitvaart24.

Dank jullie wel, allemaal!

Famillie De Boer –

Begin dit jaar werden wij gebeld door de gemeente met de mededeling dat onze vader was overleden. Door omstandigheden hebben mijn zus en ik nooit contact met hem gehad. Tot onze verbazing waren wij volgens de gemeente wel verplicht om de kosten van de uitvaart te betalen. Navraag leerde dat wij inderdaad de verantwoordelijkheid hadden om de uitvaart voor onze vader te verzorgen. Als wij niets zouden doen zou de gemeente zelf de uitvaart laten uitvoeren door een ,bij hun bekende, uitvaartondernemer. De kosten van € 4.600,- zouden bij ons worden neergelegd. Gelukkig heeft mijn zus op Google jullie website gevonden. Voor € 1.250,- is nu alles uitgevoerd voor ons! Wat een groot verschil! Belachelijk dat de gemeente ons niet wijst op deze mogelijkheid. Wat ons positief verbaasde is dat alles op een keurige en zeer professionele wijze is verzorgd. Nogmaals bedankt voor jullie hulp!

Inge Tas –

Aan dhr. J.J. Palma, Wil u bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn moeder. Mijn complimenten voor dhr. Palma die dit zo netjes verzorgd heeft, en mij tevens geholpen heeft met mail naar verzekeringen, zodat dit mij niet extra zou kosten. Moet zeggen, was een beetje sceptisch!! Maar mocht ik weer een crematie moeten verzorgen, weet ik dat ik weer dhr. Palma bel.

Sonja Silva  –

Waar moet ik beginnen? Zelfs als je al 7 maanden weet dat je je vader gaat verliezen, dan nog komt de klap als donderslag bij heldere hemel. Hoe fijn is het dan als er iemand naast je en achter je staat die werkelijk alles voor je uit handen neemt en regelt. Alles is mogelijk en niets is te veel! Na het fijne kennismakingsgesprek heb ik me werkelijk nergens meer zorgen over gemaakt. Ik kon me volledig focussen op het verzorgen van mijn vader en het steunen van mijn moeder en familie. Alles is helder afgesproken en er komen achteraf niet opeens allerlei kosten bij. Het is wel duidelijk dat het niet gaat om het geld, maar om goede service en warme begeleiding. En dat is precies wat ik nodig had. Netjes, verzorgd, en oprecht. En net even iets meer dan besproken. Anne Wieb, ik heb je al 20 keer bedankt, dus dat ga ik niet meer doen! Rest me nog 1 ding te zeggen: Je bent onze steun en toeverlaat geweest in deze moeilijke dagen. Maar ik hoop je voorlopig niet meer te zien!

Familie Hundman  –

Wij wisten helaas dat de dag zou komen dat onze vader zou overlijden. Maar wanneer dat was de vraag. Nog niets geregeld, omdat we dat op de dag zelf moesten doen. Met ons handen in het haar konden we niet gauw iets vinden. We hadden een bepaald budget, omdat onze vader niet verzekerd was en de kosten op ons kwamen. Een aantal uitvaartmaatschapijen aan de telefoon gehad. En ze behandelden ons zo respectloos vanwege ons budget. Uiteindelijk in contact gekomen met Anne Wieb Wijnsma. Alle telefoongesprekken, bezoeken en berichten voelde zo bijzonder, vertrouwd en vooral behulpzaam aan. Het voelde voor ons als een geschenk uit de hemel. Het afscheid was te mooi voor woorden. Anne Wieb kwam met eigen mooie ideeën. Het heeft ons ook erg geholpen bij het verwerken van het verlies van onze vader. Familie en vrienden waren super trots op hoe we dat hadden gedaan. En dat hebben we maar aan 1 iemand te danken en dat is aan Anne Wieb Wijnsma. Vanuit onze hart!